SEAFOOD SPAGETTI

En nem og hurtig lækker ret.

Dette skal du bruge:

  • Smør.
  • Rejer og kammuslinger
  • Salt og pepper
  • ½ hakket løg
  • Lille hakket skalotteløg.
  • 3 fed hvidløg hakket.
  • 1 dl mælk
  • 1 1/2 dl madlavningsfløde
  • 1 dl kylling bouillon.
  • Persille friskhakket.
  • Friske hakkede tomater 3 alm størrelse.
  • ½ lime eller citron.
  • Frisk revet parmesan.

Tilberedning:

1 spsk smør smeltes.

Rejer og kammuslinger tilsættes.

2 minutter på hver side.

Rejer og kammuslinger tages op.

 

2 spsk smør smeltes i samme pande.

De hakkede løg steges i 1 minut.

Hakkede tomater tilsættes.

Koges sammen.

Mælk og bullion tilsættes

Parmesan tilsættes sammen med rejer og kammuslinger

Persille tilsættes.

 

Det koger lidt sammen.

Kogt spaghetti tilsættes og det hele vendes sammen.

Det får lige et skud citronsaft.

Persille på toppen.

Serveres med parmesan på toppen.

 

Retten er klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *