Alle med dansk statsborgerskab er danskere, punkt slut.

Vi tager den lige igen: Alle der har dansk statsborgerskab er danske. Alle danskere nyder samme rettigheder, herunder frihedsrettigheder.

I det efterfølgende vil jeg generalisere en hel del. Jeg vil skrive om muslimer som en helhed, det er de naturligvis ikke. Muslimer er individuelle mennesker som alle andre. Der er muslimer der, som tredje generations danskere, lever totalt afsondret fra det omkringliggende samfund. Der er første generations danskere med muslimsk bagrund, der lever blandt oprindelige danskere og det, som forbilleder for alle danskere. Derfor er nedenstående udfald mod muslimske danskere, ikke rettet mod sidstnævnte gruppe. Kritikken er rettet mod de åbenlyse problemer den muslimske tro og klantraditioner fra Mellemøsten og Afrika medfører i et frit og demokratisk samfund med liberale leveregler.

Ærligt talt pisser det mig lidt af, at den offentlige debat marginaliserer de mange danskere med muslimsk baggrund der, om man så må sige – ikke er problemer med. Jeg kender personligt en hel del der tilhører denne gruppe. Vil vi undgå det, må vi tage hårdt fat om problemets kerne.

Vi kan, ikke længere, se bort fra de åbenlyse problemer der er, blandt muslimer der lever i Danmark; kvindeundertrykkelse, religiøs fanatisme, parallelsamfund og en markant overepræsentation i kriminalitetsstatistiken osv.

Desværre er der, her i landet, en hel del danskere der opfører sig og lever, som om de opholder sig i et arabisk land, dog med danske benefits.

Når danskere permanent lever i udlandet, som f.eks. i USA er det fint man holder fast i nogle traditioner, om end disse traditioner over tid bliver noget udvandet og man glemmer det danske sprog.

Tænk på Brdr. Price´s besøg i Elk Horn, USA, hvor de skulle fejre jul med en gruppe ”danskere” der udvandrede for et par generationer siden. De talte alle amerikansk, og levede som amerikanere, var blevet gift med amerikanere og de havde glemt at man ikke spiser æbleskiver til medisterpoelse.. Men de ville gerne holde fast i nogle traditioner, især omkring nogle danske traditionelle retter, en god øl og en snaps.

Sådan er det desværre ikke for muslimske indvandrere fra en stærk klankutur, de holder fast i, ikke at lære det danske sprog og i egne leveregler.

De danskere, der lever der lever forankret i gammeldags klankultur er typisk muslimer. Et kendetegn er ligeledes ofte, at deres forældre eller bedsteforældre stammer fra landlige traditionelle områder i muslimsk domminerede lande, rodfæstet i en klantradition med særdeles konservative skikke og leveregler.

De der kom til Danmark, enten oprindeligt eller familiesammenført, var typisk uoplyste om det vestlige samfund og dårligt uddannet. Rigtigt mange af deres religiøse leveregler og traditioner fra hjemlandet er simpelthen ikke kompatible med vores vestlige liberale leveregler og frihedsrettigheder, men det interesserer dem ikke. De inkompatible leveregler fastholdes ved en tilknytning til det oprindelige land og ved fortsat, at gifte sig med nye uoplyste, uuddannede fra hjemlandet.

Den muslimske religion starter med, at komme på kant med den danske tradition for ligebehandling mellem kønnene. Et par kardinalpunkter er, at den muslimske lovreligion ganske enkelt slår fast:

  1. Netop, at det er en lovreligion og ultimativt står Sharialoven over alt, noget skrækligt mange muslimer, der er danskere går ind for.
  2. At kvinden ikke er lige med manden. Eller om man vil, manden er kvinden overlegen.

En endeløs række af primitive traditioner slæbes også med til Danmark. I den grove ende finder vi omskæring af piger og drenge.  Den patriarkalske tradition skaber grobund for udpræget social kontrol, fratagelse af frihedsrettigheder for både drenge og piger og for pigerne i særdeleshed. Tvangsægteskaber eller det lidt mindre indgribende, men alligevel uacceptable, familiepres for, at man kun gifter sig med muslimer eller endnu bedre muslimer fra hjemegnen eller fra klanen.

For en stor gruppe danskere med muslimsk baggrund har det vist sig, at integrationen totalt er slået fejl. Vi oprindelige danskere interesserer os for de muslimske danskere. De muslimske danskere er i stort omfang overhovedet ikke interesseret i os, tvært imod undgår de, at leve sammen med os.

En gruppe hader af et ondt hjerte hele vores danske livstil og i særdeleshed vores liberale livsform, og det selv om de selv er danskere og har boet her i generationer.

Med den viden er det let at råbe; smid lortet ud, eller komme med andre mishagsytringer. Og det er lige præcist her vi skal stoppe op og tænke os rigtigt grundigt om!

Alle med dansk statsborgerskab er danskere, punkt slut.

Så kan vi altid tage en diskussion om tyrkere med dobbelt statsborgerskab er danskere eller tyrkere og retteligt burde bo i Tyrkiet og lige så, andre med dobbelt statsborgerskab og den diskussion SKAL tages. Med den seneste afstemning i Tyrkiet, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke tror man kan være dansker, når man er så heftigt knyttet til det oprindelige hjemland, som valghandlingen tydeligt udstillede. Men hvis vi lige kan parkere den og forestille os, alle med dansk statsborgerskab er danskere.

Vi lever i samme land, alle danskere – oprindelige og ikke oprindelige. Det faktum kan der ikke ændres ved. Det der kan ændres ved er om vi, der lever i Danmark vil acceptere; kvindeundertrykkelse, klankulturer, giftemål fra hjemlandet, parallelsamfund, religiøs fanatisme, religiøst gruppepres, social kontrol, kriminalitet og alle de ting der ikke er kompatibelt med vores vestlige liberale frihedsidealer og leveregler. Og det vil vi ikke!

Vi vil til gengæld holde op med at diskriminere over en kam, mod hudfarver og efternavne der ikke ser hvide ud. For vi vil heller ikke finde os i diskrimination! Bekæmper vi den adfærd vi ikke vil have, hjælper vi også de mange danskere med muslimsk bagrund der gerne vil leve op til de danske leveregler.

For, at vi kan hjælpe de danskere med muslimsk bagrund, der allerede er i Danmark må vi stoppe eller kraftigt reducere tilstrømningen af flygtninge, migranter og familiesammenførte fra muslimske klandominerede lande.

Hver gang der lander en båd, fuldt med migranter og flygtninge i Italien, – hver gang det lykkedes for menneskesmuglerne, at sende en bilfuld med migranter til Danmark, – hver gang en uuddannet uoplyst kvinde eller ung mand familiesammenføres med en giftemoden i parallelsamfundet – Hver gang det sker, sætter vi integrationen tilbage og vi må starte forfra.

Når tilstrømningen er bragt ned på et acceptabelt lavt niveau, der er så lavt at vi kan følge med, med integrationen, så kan vi tage fat på at hjælpe de danskere med muslimsk bagrund der nægtes grundlæggende frihedsrettigheder.

Hver gang en ung sendes på ”genopdragelse” i oprindelseslandet, – hver gang en ”flygtningefamilie” tager på ferie i det land de er flygtet fra pga. forfølgelse, – hver gang en ung pige sendes til udlandet for at blive omskåret, – hver gang en pige presses til at lade sig gifte med en ikke muslim, – hver gang religiøse får lov til at presse andre til at deltage i bønnen, – hver gang en familie på kontanthjælp tager på ferie i oprindelseslandet med lommerne fulde af kontanter, – hver gang brødre og onkler får lov til at udøve social kontrol mod især pigerne, – hver gang en herboende tyrker stemmer i det han kalder hjemlandet, – hver gang en mand presser kvinden til at gå hjemme på kontanthjælp for, at servicere familien, – hver gang en dansk socialrådgiver ikke fatter hun bliver taget i røven for skatteydernes penge, – hver gang en svovlprædikant fra Pakistan, sponsoreret fra Saudi Arabien, sender sine middelalderlige udgydelser ud over forsamlingen opdelt med mænd i moskéen og kvinderne foran en højtaler i forrummet…. – Hver gang det sker, sætter vi integrationen tilbage og vi må starte forfra.

Nej, vi vil ikke importere denne livsform, vi vil bevare vores vestlige livsform og vore værdier og det er ikke noget vi går på kompromis med! Spørgsmålet er om vi vil og tør gøre noget ved det! Hvem vil og hvem kan?

Hvis nogen er i tvivl om jeg har ret; så tag et kig på samtlige lande domineret af muslimer og en primitiv stammekultur: Somalien, samtlige lande i Afrika der har muslimsk dominans, Syrien, Saudi Arabien, Iran, Afghanistan, selv Tyrkiet med sit pseudodemokrati. Stil dig selv tre spørgsmål.

  1. Vil du gerne bo i det land?
  2. Ville du kunne leve et frit liv med dine vestlige idealer der, eller ville du derved få kappet hovedet af eller få en kugle for samme?
  3. Hvorfor strømmer folk fra de lande til Vesten for at leve her, i stedet for at blive i deres muslimske paradis?

Spørg dig selv herefter hvorfor de krampagtigt holder fast i deres kultur og levevis, men vil bo i Danmark?

Jeg kaster mig gerne ind i kampen for, at sikre alle danske muslimer deres frihedsrettigheder.

For dem der ikke vil Danmark i den form vi elsker, vores vestlige frihed, demokratiet som vi kender det og vores liberale livsform vi jeg sige som vores tidligere udenrigsminister Villy Søvndal (SF): Gå ad helvede til! Vi kan ikke smide dem ud men vi kan gøre det helvedes hedt for dem og deres afstumpede livsform og middelalderlige værdier, hvis vi tør og vil!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *