Det er i kommunerne vi skal starte med at bekæmpe bureaukratiet

Jeg gætter på det ikke kommer som en større overraskelse, at vi i Liberal Alliance vil have sænket skatten på arbejde og virksomheder, afskaffet skadelige afgifter og ryddet ud i bureaukrati og snærende regler, så vi kan skabe de bedste forhold for virksomhederne, så de kan skabe vækst og velstand.

Gode vækstbetingelser er dog ikke udelukkende en sag for politikerne på Christiansborg.  Kommunerne spiller også en betydelig rolle.

Kommunerne er til for borgerne og virksomhederne – ikke omvendt. En kommune skal være serviceminded og først og fremmest fokusere på virksomhedernes og borgernes vilkår.

Derfor skal vi have fjernet bureaukratiske foranstaltninger og lange sagsbehandlingstider, der skræmmer potentielle tilflyttere og iværksættere væk, have sænket eller afskaffet mange af de kommunale særskatter og tænke i vækstfremmende løsninger som f.eks. længere åbningstider i dagsinstitutionerne.

2 Replies to “Det er i kommunerne vi skal starte med at bekæmpe bureaukratiet”

  1. Jeg mener at vi både kan og skal starte afbureaukratiseringen i såvel kommunerne som i staten.
    I de kommuner, der kan se frem til befolkningstilvækst, bør der satses på nulvækst, hvilket ikke er et problem med brug af LEAN tankegang og værktøjer.
    Held og lykke med valgkampen i Fredericia.
    Ole Holtz-Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *