ELENDIGE HYKLERE!

Bjarne Riis, skal helt ud af cykelsporten og må ikke engang være kommentator i TV. Pia Kjærsgaard er ikke værdig som folketingets formand. Jørgen Leth fik klask for, at være ærlig i sin bog, Det Uperfekte Menneske. Selv Bjarne Riis’ søn er nu tåbelig og en idiot, fordi han forsvarer sin far!

Tillad mig at sige det rent ud: Hvis du selv er lidt vissen i kanten, godt ved du ikke er perfekt, men gerne vil fremstå bedre end du er, så tilslut dig ovenstående. For det kan i mine øjne koges ned til, at det er de værste hyklere og udskud der står forrest i køen for, at fordømme andre og dermed selv fremstå, som et mere moralsk og bedre menneske end realiteterne kan bære. Det er rent ud sagt kvalmefremkaldende, at være vidne til.

Hvis du vil fremstå som et menneske med høj moral og god etik, så gør det dog ved dit eget eksempel, ikke ved at rakke ned på andre.

Når det nu har sneget sig ind i regeringsgrundlaget, at Danmark er et kristent land, er det måske passende med et bibelcitat: ”Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes. For den dom , I dømmer med, skal I selv dømmes med, og det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med.” For, at blive i rillen kan jeg tilføje: “Vi er alle syndere for vor Herre” et godt luthersk udtryk. Jeg ville ønske hyklerne og moralisterne ville tænke lidt på det.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *