En jydes bekendelser.

Det siges at 79,6% af alle hipstere i København er jyder. På forunderlig vis er jeg sluppet igennem nåleøjet og er fortsat nogenlunde normal.

Det siges også at vi jyder er i klart flertal i København.

Jeg undrer mig over hvad det er der sker med os jyder når vi rykker ind i en lejlighed i København. Vi kom fra natur, ren luft og masser af stilhed. Nu brokker vi os over der mangler natur, ren luft og stilhed. Hvad hulan skulle vi så i København?

Den jyske hipster på Vesterbro brokker sig og skriver lange opslag på facebook, over der er for mange biler i byen, over musikken er for høj til fredagsrock i Tivoli mens han tramper i pedalerne på sin christianiacykel.

Hipsteren og de mange andre cyklende københavnere går så højt op i, at udslette deres CO2 udslip at de slukker for alt lys, selv lyset på cyklen. Nogen har sågar skruet katteøjet (refleksen bagpå) af cyklen, bare for en sikkerheds skyld.

Der være evidens for, at et længere ophold i København får jyderne til at miste forstanden. De bliver en flok viljeløse storbyvrag, der vælter sig i caffe latte og de rigtige meninger. Intet under at De Alternative har gode kår i storbyen. Rationelle argumenter har ikke længere forrang for nonsens og det rene sludder.

I weekenden kan man iagttage byens borgere, der løber rundt og skriger på miljø og natur, mens de står og pisser på gaden og kaster om sig med flasker og pizzabakker.

Selv om de invasive jyder stadigt bliver mindet om, at der findes natur og åbne vidder når de besøger familien, vest for Valby bakke, opfører de sig som de rene idioter hjemme i storbyen og tror en græstot på Vesterbro er natur.  Der findes dem der mener en hundelort på gaden er bevaringsværdig og den sidste stump fri natur!

København har masser af grønne åndehuller, og dem skal man holde fast i. Men løbe rundt og påstå det er natur, tager jo nærmest karrakter af idioti.

Man kan studere storbytosser i fuld vanvittig udfoldelse udenfor metrostationen Sundby, mens de løber rundt, som i en svamperus og skriger ”bevar den sidste sammenhængende natur på Amager Fælled”. En kendt kok har sammen med andre kendisopportunister kogt svampedrikken og hælder den på de intetanende storbytosser, der får svitset de sidste rationelle neuroner i hjernen af. I denne svamperus bringes de fremmødte borgere til at tro, at noget svedet græs og et par tørre kviste omgivet af jernbanespor og firesporede veje, gennemskåret af motorveje, er natur. Storbytosserne bibringes den vildfarelse, at vi får et bedre miljø, ved ikke at bygge boliger ved metrostationen, og i stedet flytte byggeriet flere km væk fra stationen, så beboerne i stedet må køre i bil.

Det byggefelt, der er åhhh så meget natur på, Vejlands alle brager lige forbi med 35.000 biler i døgnet. Byggeri vil nærmest skærme for larmen. I øvrigt er fælleden kæmpestor.

Nu har jeg efter et par år i København købt en grund i nordsjællandske og håber jeg når at flytte inden min hjerne også brænder sammen. Før vi flytter, vil vi også trampe rundt på cykel med et selvtilfreds smil på læberne og frekventere trendy cafer og spisesteder.

God dag!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *