Gør noget godt, køb et julemærke!

_at

Min virksomhed AGON A/S støtter julemærkefonden.

Vi var til afsløringen af årets julemærke 2017 på Københavns rådhus. Jeg vil tillade mig at se bort fra de flotte repræsentationslokaler på Københavns rådhus og det faktum at selveste H.K.H Kronprinsesse Mary kastede glans over arrangementet.

Den absolutte hovedbegivenhed, var efter min mening den 15-årige pige, der modigt indtog den talerstol, som lige før havde været optaget af den ene Promi (tysk slang for prominente personer) efter den anden. Pigen fortalte sin historie, om hvordan hun var blevet moppet af sine jævnaldrende, til hendes krop til sidst brød sammen. Pigen blev brutalt moppet, direkte, via SMS og på de sociale medier. Og det var ikke småting hun måtte lægge krop til: ”Gid du må dø”. ”Gid du og din handikappede lillebror kradser af” og ting i den kaliber og faktisk det der var værre. Døgnet rundt. År efter år.

Pigen blev hjulpet på julemærkehjemmene og fik sig så nogenlunde kæmpet tilbage til livet. Men hendes sjæl og nu også krop, var blevet lemlæstet af mange år med konstant stress og påvirkning. Hun begyndte at få besvimelsesanfald og en række øvrige fysiske symptomer. Hun fik endnu et ophold på Julemærkehjemmene, efter hendes krop til sidst havde givet fuldstændigt op og mopperiet havde påvirket hende, så voldsomt at hun faldt om. Da hun vågnede var hun lam fra maven og ned. Kunne ikke gå og måtte igennem en lang og anstrengende genoptræning.

Pigens beretning gik lige ind hos os tilhørere der alle sad med tårer i øjnene. Hun har det nu godt, takket være gode forældre og en vedholdende hjælp fra julemærkefonden.

Julemærkehjemmene hjælper børn der har ar på sjælen og har brug for at kæmpe sig tilbage til livet. Tilbage til det gode liv alle børn fortjener.

Du kan også støtte julemærkefonden. Sæt et julemærke på julegaverne og send et rigtigt julekort med julemærke på. Støt her:

https://www.julemaerket.dk/700/netbutik

https://www.julemaerket.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *