NIQAB og BURKA forbud.

Intuitivt vil jeg mene:

Det rager ikke staten hvilken påklædning borgerne frit VÆLGER.

Men straks er der noget der nager, for læg mærke til det lille ”frit vælger”. Jeg tror efterhånden ikke på, at særligt mange muslimske kvinder, der er omgivet af mange religiøse muslimske mænd, har særligt megen personlig frihed.

Er du i tvivl så se på lande som Ægypten og Iran. I 1970érne havde kvinderne i byerne en del personlig frihed, de kunne studere og smide tørklædet, eller tage det på som det passede dem. Alt sammen ind til Islamisterne fik møvet sig ind og islamiserede samfundet. Nu er kvinderne totalt undertrykte og det religiøse politi tæsker løs på dem der ikke retter ind.

Sådan må det aldrig blive i Danmark. Historien har vist, at hvis vi ikke kæmper imod så kan alt ændre sig på få generationer!

Niqab og burka og for den sags skyld forskellige versioner af det religiøse tørklæde har desværre den mystiske egenskab, at når det først kommer på, kan det aldrig komme af igen. Herhjemme sørger det voksende muslimske samfund selv for det, gennem en omfattende social kontrol. Kast et blik på vort Svenske broderland, hvis du vil vide hvor grassat det hele kan gå, bare på ganske få år.

Der med den personlige frihed for mænd og kvinder, burde betyde alt for os. Især for kvinderne der har måttet kæmpe i generationer for endeligt nu at være frie og ligestillede. Men også for os mænd – kun syge mænd ønsker, at leve med en undertrykt kvinde!

Som jeg er orienteret, har den omfattende tildækning af kvinder ingen som helst rod i de religiøse skrifter, men er alene en syg adfærd, som passer lige så syge mænd perfekt – for tildækningen tjener det formål, at undertrykke kvinden.

Vi skal stoppe islamiseringen af Danmark og vi sætter nu foden ned og forbyder tildækningen af kvinder!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *