Pressemeddelse Kent Hedemann trækker sig…

Kære alle.

Jeg har udsendt denne pressemeddelse, og er ikke byrådskandidat for Liberal Alliance mere:

Efter en temmelig heftig tur i mediemaskinen, har jeg valgt at trække mig som byrådskandidat og lokalpolitisk leder for Liberal Alliance i Fredericia. Jeg trækker mig også så hurtigt det er praktisk muligt, som formand for lokalforeningen i Fredericia. Jeg fortsætter som menigt medlem af Liberal Alliance.

Jeg har i flere omgange været udsat, for det man må forvente, som kandidat til en offentlig tillidspost, nemlig en særdeles nærgående granskning af mine private forhold. Senest var det lykkedes, at grave et ét år gammelt foto frem hvor jeg kørte 243 km/t på en tysk motorvej.

Jeg trækker mit kandidatur, først og fremmest fordi jeg ikke ønsker at skade mine medkandidater ude i landet og gode kollegaer på Christiansborg yderligere. Liberal Alliance har opnået utroligt meget på relativt få år, og mange mennesker arbejder seriøst med en vigtig mission, mine handlinger skal ikke stå i vejen herfor.

Jeg må også konstatere, at min krop har reageret på de påvirkninger jeg er blevet udsat for. Og mit helbred ønsker jeg ikke at sætte over styr.

Jeg har ikke vanskeligheder med at få tiden til at gå, og har mange spændende ting og projekter jeg beskæftiger mig med arbejdsmæssigt og i min fritid. Alle disse gøremål vil jeg nu kaste mig over, ligesom jeg vil nyde samværet med min dejlige kone.

Personligt er jeg stolt af vi også her i Fredericia er lykkedes med, at sætte en solid liberal dagsorden. Jeg takker de mange mennesker der i flere omgange har støttet op om mig og mit kandidatur, det har været en lang og stenet vej. Der har været mange der bragte og bar, tak til hver og en, af Jer!

Vi kan være stolte af de resultater vi har opnået.

Mvh.

Kent Hedemann Kristensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *