Om Kent Hedemann

Hvem er Kent Hedemann:

Jeg er founder i AGON A/S.

Vi er nu langt med vores generationsskifte i AGON A/S, her er vores pressemeddelse:

AGON A/S længe forberedte generationsskifte er nu en realitet. Kasper Hedemann tiltræder som Adm. Direktør (CEO) i virksomheden, mens Kent Hedemann, stifter af AGON, fortsætter som Bestyrelsesformand og Teknisk chef (CTO) og træder ud af direktionen.

Dette generationsskifte har været grundigt planlagt, og Kasper Hedemann har gradvist overtaget flere nøglefunktioner i virksomheden. Blandt andet har han senest haft ansvaret for etableringen af AGON UK og opbygningen af produktionsfaciliteter i Asien uden for Kina.

Kasper Hedemann overtager en virksomhed i topform, idet AGON A/S netop har aflagt et rekordregnskab på generalforsamlingen den 25. april. Jørn Limann, som har været i bestyrelsen i en årrække og de seneste år som bestyrelsesformand, har efter en flot indsats valgt at trække sig tilbage og nyde sit otium.

Jeg har fokus på driften af AGON hvor vi er i gang med et generationsskifte. Jeg tager nu mit sidste stint i AGON hvor jeg er med på rejsen i nogle år endnu, hvor vi udvikler virksomheden fra Skandinaviens største til Europas største indenfor vores felt. www.agonlifting.com

Dette generationsskifte gør jeg også kan dyrke min passion iværksætteri. Jeg har startet 7 virksomheder, to af dem er blevet Børsen Gazelle, to klarede den ikke og to har i dag en tocifret millionomsætning.

Jeg er uddannet maskinmester og afsætningsøkonom. Så har jeg taget en Start-up bestyrelsesuddannelse på Niels Brock Executive.
Har en lang erfaring inden for industrien primært indenfor salgsledelse og generel ledelse.
Tidligere hovedbestyrelsesmedlem i Liberal Alliance.

Det personlige ansvar.

I en tidlig alder har jeg lært, at klare mig selv og stole på egne evner. Det har lært mig, at det betaler sig, at kæmpe for det man vil opnå og, at talent alene ikke er nok. Uden sammenligning, i øvrigt, siges det, at man har de bedste muligheder for, at klare sig i jægerkorpset, hvis man i sit liv har mødt modgang. Har lært sig selv, at overvinde modgangen.

Jeg tror på, at et hvert menneske, først og fremmest selv er ansvarlig for sit eget liv. Den opgave kan ikke uddelegeres, ingen anden end en selv kan løse den opgave.

Jeg mener ikke man skal stå alene, men samfundet skal primært hjælpe de reelt svage og stille gode rammer til rådighed for dem der klare sig selv.

Uddannelse og karriere.

Jeg blev som en af de yngste på mit hold uddannet maskinmester, og har i en kort periode gjort tjeneste som maskinofficer. Jeg har herefter skabt en karriere i det private erhvervsliv og sideløbende, uddannet mig i afsætningsøkonomi. Senest har jeg taget en bestyrelsesuddannelse på Niels Brock executive.

Jeg har haft stillinger som planlægningsleder, eksportchef, markedschef og som adm. direktør, i såvel mindre virksomheder som i store udenlandske koncerner. Derfor har jeg et indgående “hands on” kendskab til erhvervslivets vilkår og til forholdene i danske produktionsvirksomheder generelt.

Fod under eget bord.

I over 20 år har jeg haft “fod under eget bord”, hvor jeg under beskedne vilkår og for egne midler, hjemme i garagen startede en lille handels- og ingeniørvirksomhed på fuld tid. Siden har jeg med vekslende held investeret i en række mindre virksomheder, nogle er nu lukkede og andre går ret godt, resultatet har jeg samlet set været godt tilfreds med.

Først og fremmest er det en stor glæde for mig, at nyde resultaterne af egen indsats.

Det at investere egne midler og egen tid samt, at handle og konkurrere globalt, minder mig dagligt om, at hvis rammerne i Danmark ikke er tilstrækkeligt gode flyder investeringerne ud af landet. Således investerer jeg også selv i udlandet, i min egen begrænsede målestok.

2 Replies to “Om Kent Hedemann”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *